Deze website maakt gebruik van cookies om deze beter te laten werken en uw surfervaring te optimaliseren.

 
Sinds vele jaren ben ik gefascineerd door het menselijk bewegingsstelsel, tijdens mijn studies is die interesse alleen maar groter geworden. Als paramedicus staat voor mij werken met mensen, problemen achterhalen en deze ook zo goed als mogelijk te behandelen op de eerste plaats. Dit voor allerhande soorten klachten, problemen in het bewegingsstelsel zoals voetpijn, kniepijn, heup- en rugpijn maar ook zeer lokale voetklachten zoals eelt- of nagelproblematieken.
 
Mijn missie bestaat erin om een zo duidelijk mogelijk beeld te schetsen, een verklaring te geven van de relatie tussen o.a. de klacht en de oorzaak, statiek en dynamiek en daarmee het behandelplan op maat van de hulpvraag af te stemmen.
 
In 2010 ben ik als podoloog afgestudeerd aan de Arteveldehogeschool te Gent, meteen daarna startte ik mijn eigen praktijk op te Oostmalle. Sinds 2020 is deze locatie gewijzigd naar Hoogstraten. 
Gezien ik een zeer leergierig persoon ben probeer ik mezelf steeds weer uit te dagen en zoveel als mogelijk nieuwe indrukken op te doen, bij te scholen, om mijn professioneel handelen te verbeteren.
Mijn specialisatie ligt voornamelijk binnen de pediatrie- en sportpodologie. 
 
In mijn vrije tijd ben ik actief bezig met lange afstandswandelingen, trampoline springen, wielrennen en sporadisch ook muurklimmen.